Notranjost vozila

PELLE

PELLE - REGENERATOR USNJA

Posebna tekočina, namenjena čiščenju in regeneriranju usnjenih delov v vozilu.

1:2
7
PELLE

10 kg

25 kg

GENIUS

GENIUS - PARFUMIRANO SREDSTVO

Dišava z dezinfekcijskim učinkom za notranjost vozil z aktivnimi sestavinami izključno naravnega izvora. Primeren je tudi za samopostrežne aparate. Izdelek se nanaša med doziranjem detergenta v fazi pranja z uporabo ustreznih dozatorjev, nameščenih na napravi.

1:5
20gr
7
GENIUS

10 kg

25 kg

GENIUS TOP

GENIUS TOP - SREDSTVO ZA ODSTRANJEVANJE NEPRIJETNIH VONJAV

Dezinfekcijska dišava za notranjost vozil z aktivnimi sestavinami izključno naravnega izvora. V trenutku odstrani neprijetne vonjave s katerekoli površine in za seboj pusti prijeten vonj, ki traja. Z uporabo ustreznih razpršilcev namestite izdelek na sedež iz tkanin, umetnega usnja in na prevleke na splošno, v hiši, pisarni ter povsod, kjer se nahajajo neprijetne vonjave.

1:1
7
GENIUS TOP

10 kg

25 kg

M15 BLU

M15 BLU - DETERGENT ZA GLOBINSKO ČIŠČENJE

Detergent posebej namenjen čiščenju notranjih površin vozil prevlečenih z itisonom ali blagom. Odlično deluje v kombinaciji z globinskim sesalnikom, saj se ne peni. Zasnovan je tako, da ohranja žive barve tkanin. Poleg dezinfekcijskega učinka je izdelek tudi prijetno odišavljen.

5%
11
1:20
M15 BLU

10 kg

25 kg

M20

M20 - DETERGENT ZA GLOBINSKO ČIŠČENJE

Izdelek, ki se skromno peni, je primeren za čiščenje itisonov, preprog in notranjosti avtomobilov z uporabo globinskih sesalnikov.

5%
12
1:20
M20

10 kg

25 kg

EROS

EROS - VEČNAMENSKI UNIVERZALNI DETERGENT

Izdelek je mogoče uporabiti za več namenov. Odličen je za čiščenje površin iz skaja, umetnega usnja, ploščic, tal v delavnicah, orodja in naprav, umazanih z maščobo in drugimi mastmi.

1:9
8%
12
EROS

10 kg

25 kg

VEDARBEI

VEDARBEI - ODIŠAVLJENO ČISTILO ZA STEKLA

Poseben detergent namenjen čiščenju vseh vrst steklenih površin kot tudi avtomobilska vetrobranska stekla. Razmasti in hitro izhlapi ter ne pušča sledi.

1:2
7
VEDARBEI

10 kg

25 kg

OLE

OLE - LOŠČILO ZA ARMATURNE PLOŠČE

Silikonska emulzija, ki obnavlja in vrača lesk plastčnim delom v notranjosti vozila.

7
OLE

10 kg

25 kg