Pranje

Effetto neve

EFFETTO NEVE - PENILNI DETERGENT ZA AVTOMATSKE AVTOPRALNICE

PH nevtralen detergent, ki omogoča veliko pene. Uporabljati ga je treba vedno v prvem delu avtomatske avtopralnice, ki je opremljena s puhalnikom zraka. Odišavljen detertgent s prijetnim optičnim učinkom deluje odlično v naslednjih fazah pranja.

20gr
1%
7
Da
Effetto neve

25 kg

100 kg

1000 kg

The Lux

THE  LUX - POLIRNI DETERGENT PRED VOSKOM/SUŠILCEM ZA AVTOMATSKE AVTOPRALNICE

THE LUX je izdelek zadnje generacije, ki nadomešča tradicionalne detergente za avtomatske avtopralnice. Edinstvena formula omogoča pripravo površine vozila pred naslednjo fazo (voskanje), tako da zmanjša minerale ki so v vodi, kar pomeni da se izognemo dodatnim belim madežem po končanem sušenju vozila. THE LUX priporočamo tudi, ker zmanjša porabo voska ali sušilca in daje dodaten lesk površini, saj deluje odlično v kombinaciji voskanja. 

30gr
4
Da
The Lux

25 kg

100 kg

1000 kg

Arcolor

ARCOLOR - PENILNI DETERGENT Z EFEKTOM BARVNE PENE (RDEČA, RUMENA ali MODRA) ZA AVTOMATSKE AVTOPRALNICE

PH nevtralen detergent, ki omogoča veliko pene. Uporabljati ga je treba vedno v prvem delu avtomatske avtopralnice, ki je opremljena s puhalnikom zraka. S prijetnim optičnim barvnim učinkom in prijetnim vonjem.

40gr
1%
9
Da
Arcolor

25 kg

100 kg

1000 kg

Linax

LINAX - DETERGENT ZA AVTOMATSKE AVTOPRALNICE

Nevtralen detergent, se malo peni in se uporablja v prvem oziroma drugem delu avtomatske avtopralnice. Naloga tega izdelka je, da v celoti odstrani ostanke pene alkalnih detergentov ter ohrani krtače čiste; ker ga je lahko izprati lahko vozilo pripravite za nadaljno fazo vosek/sušilec.

30gr
6
Da
Linax

25 kg

100 kg

1000 kg

Twin

TWIN - NEŽNO PREDPRANJE Z BARVNIM UČINKOM

Izdelek se uporablja v fazi predpranja. Posebej je primeren za kritične situacije kjer je ozračje pretoplo. TWIN je sredstvo za nežno predpranje z leskom, ki upočasni sušenje na avtomobilih ter tako zmanjša tveganja, ki so pogosta v omenjenem obdobju.

1:40
1:6
60gr
2,4%
1%
12

25 kg

100 kg

1100 kg

Fa D Oro

FA D ORO - KONCENTRIRAN AVTOŠAMPON

Tekoči detergent je namenjen predpranju in pranju zunanjih površin vozil, načrtovan za samopostrežno uporabo. Posebna formula omogoča hitro odstranjevanje tako mastne kot mineralne umazanije. Ob priporočeni koncentraciji izdelek ne poškoduje vzdržljivih barv, okrasnih robov iz kovinskega ter plastičnega materiala.

1:5
30gr
0,5%
7
Fa D Oro

5 kg

10 kg

25 kg

100 kg

1000 kg

Unico

UNICO - KONCENTRIRAN AVTOŠAMPON Z VOSKOM

Izdelek je pH nevtralen in se uporablja za ročno pranje vozil. Ustvari veliko pene z vonjem po zeleni jabolki, ki se hitro spere. Karoserijo pusti posebno lesketajočo zaradi polimeričnih snovi.

1:5
30gr
0,5%
7
Unico

5 kg

10 kg

25 kg

100 kg

1000 kg